Skip to main content

Elinstallationer

Pålitliga och professionella elektriker för alla dina projekt

Våra elektriker är specialiserade på att hantera allt från mindre elinstallationer till större projekt. Oavsett om det är nyproduktion eller renovering kan våra elektriker leverera en snabb, pålitlig och professionell service.

Vi utför alla typer av elinstallationer

Oavsett om det handlar om nyproduktion eller renovering så är vi på företaget experter på att leverera proffsiga installationer som är utförda av våra behöriga och kunniga elektriker. Vi har erfarenhet av allt från mindre projekt som att installera nya uttag och belysning, till större projekt som elinstallationer i bostadshus och kommersiella fastigheter. Vi förstår att varje projekt är unikt och vi anpassar därför våra lösningar efter kundens behov och önskemål.

Inspireras av våra projekt.

Totalrenoverat badrum i Göteborg

En vacker badrumsrenovering där vi installerat all belysning i både badrum och bastu på uppdrag av Prestigo. Kombinationen av elegant belysning från SG armaturen och smart styrning från Plejd har förvandlat detta badrum till något alldeles extra.

Professionella elinstallationer för ditt byggprojekt

Vi tar ansvar för hela eller delar av installationerna inom ett byggprojekt. Vi samarbetar med byggentreprenörer och andra entreprenörer för att säkerställa att elinstallationerna uppfyller de tekniska kraven och att de är säkra att använda.

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss.

Vi på Teknikpartner erbjuder kostnadsfria rådgivningssamtal för att hjälpa dig att komma igång med ditt projekt och hitta rätt lösning för din verksamhet. Vi erbjuder både hembesök och digitala samtal. Kom igång med ditt nästa projekt idag

[