fbpx

ADMINISTRATÖR SÖKES

Vill du vara en del av vår framgång?

Vill du ha ett utvecklande och stimulerande jobb? Vi söker nu efter en administratör på deltid, med eventuell möjlighet till heltid beroende på vårt behov. Vi är ett teknikbolag med höga ambitioner att leverera kundupplevelser utöver det vanliga. För att stärka bolagets kvalitetsarbete söker vi nu efter dig som är driven, ekonomiskt lagd och gillar att vara ”navet” för våra affärsområden i bolaget.

Du kommer vara placerad vid vårt kontor i Partille, Göteborg, i fräscha lokaler. Som arbetsplats har vi högt i tak och tar hand om varandra. Du får stor frihet under ansvar och du förväntas driva dina egna ansvarsområden.

I din roll kommer du bland annat göra: 

- Varierande administration

- Viss uppföljning av projekt med fokus kvalitet 

- Underlag för Rot/Rut och grön teknik 

- Följa upp offerter och ha kontakt med kunder 

- Svara på inkommande samtal och koppla dem vidare i vår organisation 

- Fakturering 

- Viss planering av projekt och bemanning 

Ansök idag!

Namn
E-mail*
Telefon
Vilken tjänst är du intresserad av?*
Vilken stad är du intresserad av? (Enbart Göteborg vid administratör)*
Är du certifierad?
Ja
Nej
Bifoga CV
Drag & Drop Files Here Browse Files
Information om dig
Skicka

Om Teknikpartner

Vi är en komplett partner inom el, teknik, smarta hem och företag. Bolaget befinner sig i en stark utveckling och vi behöver bli fler som delar våra värderingar.

Vår värdegrund vilar på Lagspelare - Glädje - Innovativa – Engagemang. Vi tror på att delegera stort ansvar till våra medarbetare. Vi ser till hela bolagets utveckling och våra människor är väldigt engagerade. Vi sätter stort värde i att leverera kvalitet och hitta innovativa lösningar. Inget är viktigare än våra medarbetare och kunder. Där fokuserar vi varje dag och jobbar efter enkla processer.

Teknikpartner jobbar både i entreprenader och inom service/ eftermarknad. Vill du ha en arbetsplats där du syns och är en mycket viktig del?
Tveka inte att kontakta oss.

Följ oss

Jour Elektriker

Varberg 0340-500 300
Göteborg 031-793 5000