fbpx

SOLCELLSMONTÖRER SÖKES

Var med och ta steget till en mer hållbar värld.

Bli en del av ett växande företag som tror på Grön Teknik och vill bidra till att våra kunder har möjlighet att producera sin egen el från solenergi. Som anställd hos Teknikpartner får du möjligheten att arbeta med marknadsledande, högkvalitativa solcellssystem, batterilagringslösningar samt system inom elbilsladdning och smart styrning.
Arbetsbeskrivning

Som en del i vårt team är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna ute hos kund. Du kommer att arbeta med att montera solceller på villor men större byggnader kan också förekomma. Arbetet tar till största del plats ute hos olika kunder i området kring Varberg och Göteborg. Din uppgift kommer vara att montera och installera solpanelerna på tak samt förbereda för elektrikern. Det är ett varierande arbete med många olika moment.

Tidigare erfarenhet av att bygga byggnadsställningar och höghöjdsarbeten är givetvis meriterande. Relevanta utbildningar sker kontinuerligt varje år så alla medarbetare har den kompetens som behövs. Du har löpande kontakt med kunder och Montagechef  för att i slutändan överträffa våra kunders förväntningar vid varje projekt.

Profil
Som person ser vi att du gillar att arbeta i team men kan också ta eget ansvar. Du är intresserad av att utvecklas även tillsammans med bolaget. Alla medarbetare är ansiktet utåt därför är det viktigt att du gillar service och kundkontakt och bidrar med en positiv energi. Du är engagerad och ger det där lilla extra för att skapa fina relationer. 

Detta är ett fysiskt krävande arbete så vi ser att du gillar att jobba med kroppen, händerna och olika verktyg.
Vad vi erbjuder
Teknikpartner erbjuder fast månadslön, friskvårdsbidrag, bilförmåner och härliga kollegor. Vi har kontor i både Varberg och Göteborg, men kommer främst utgå från Varberg. Teknikpartner strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där det inte förekommer någon typ av diskriminering. Vi välkomnar både kvinnor och män i alla åldrar och vill ge lika möjligheter för alla.
Områden vi söker montörer
  • Varberg
  • Göteborg 

Ansök idag!

Namn
E-mail*
Telefon
Vilken tjänst är du intresserad av?*
Vilken stad är du intresserad av? (Enbart Göteborg vid administratör)*
Är du certifierad?
Ja
Nej
Bifoga CV
Drag & Drop Files Here Browse Files
Information om dig
Skicka

Om Teknikpartner

Vi är en komplett partner inom el, teknik, smarta hem och företag. Bolaget befinner sig i en stark utveckling och vi behöver bli fler som delar våra värderingar.

Vår värdegrund vilar på Lagspelare - Glädje - Innovativa – Engagemang. Vi tror på att delegera stort ansvar till våra medarbetare. Vi ser till hela bolagets utveckling och våra människor är väldigt engagerade. Vi sätter stort värde i att leverera kvalitet och hitta innovativa lösningar. Inget är viktigare än våra medarbetare och kunder. Där fokuserar vi varje dag och jobbar efter enkla processer.

Teknikpartner jobbar både i entreprenader och inom service/ eftermarknad. Vill du ha en arbetsplats där du syns och är en mycket viktig del av? Tveka inte att kontakta oss.

Vid frågor
Vid frågor maila Kristoffer på info@teknikpartner.se. Rekrytering sker löpande och tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.
Kristoffer Bank
Kristoffer BankPlatschef Varberginfo@teknikpartner.se

Följ oss

Jour Elektriker

Varberg 0340-500 300
Göteborg 031-793 5000