fbpx

FÖRETAGSLÖSNINGAR

This image for Image Layouts addon

HELHETSLÖSNINGAR INOM AV-TEKNIK

Oavsett vilka utmaningar företaget står inför har vi lösningarna. Vi skräddarsyr konferenser och kontor och erbjuder AV-teknik på en ny nivå. Vi ser över vad ni har för önskemål, hur era specifika behov ser ut och anpassar tekniken utefter det. Det innebär alltifrån ljud och bild, kamera, ljudisolering och interaktivaskärmar.
boka tid
This image for Image Layouts addon

NÄTVERK

Vi erbjuder ditt företag ett nätverk med hög säkerhet. Genom stabila och driftsäkra lösningar skapar vi en funktion som kan underlätta i vardagen. Våra tekniker är utbildade och certifierade och tar ansvar från idé till färdig leverans. Vi erbjuder även service- och supportavtal.
This image for Image Layouts addon

ALLA TYPER AV INSTALLATIONER

Vi på Teknikpartner vill hjälpa er att driva utvecklingen framåt. Vi gör det lilla extra för att leverera en kundupplevelse utöver det vanliga. Förutom konferenser och kontor så erbjuder vi även installation av Hotell TV-system, ljudinstallationer och digital skyltning. Boka en tid med oss idag för en kostnadsfri rådgivning.

Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte idag.

Oavsett om du är företag, bostadsrättssförening eller privatperson kan vi på Teknikpartner hjälpa dig med elservice och tekniska lösningar. Boka ett kostnadsfritt möte med oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.

 

Helt kostnadsfritt
Inga förbindelser
Telefon, digitalt eller hembesök
Mötet tar ca 15-45 min

Följ oss

Jour Elektriker

Varberg 0340-500 300
Göteborg 031-793 5000