fbpx

SMARTA HEM

This image for Image Layouts addon

SKRÄDDARSY DITT HEM

Genom intelligenta system kan du anpassa ditt hem precis efter dina behov. Vi kan koppla upp all teknik i hemmet till ett och samma styrsystem vilket ger dig en bekvämlighet i vardagen. Schemalägg ytterbelysningen, anpassa musiken efter rum, styr dina gardiner, ha koll på hur mycket el dina solceller producerar eller stäng av all belysning med hjälp av ett tryck. Bara fantasin sätter gränser när det gäller att skapa ditt smarta hem.

En stor fördel med ett smart hem är att du kan se till att dom du älskar mest är trygga. Genom kameraövervaknig och aktivering av larm direkt i telefonen kan du ha kontroll över ditt hem.
boka tid
This image for Image Layouts addon

PLANERA TIDIGT I PROCESSEN

Vid nybygge eller renovering är det viktigt att planera ditt smarta hem tidigt i processen. Eftersom ditt smarta hem blir hjärnan i bostaden behöver vi vara en del av projektet. Allt anpassas efter din livsstil för att underlätta i vardag och skapa ett hem där du har kontrollen.
This image for Image Layouts addon

NÄTVERK

Om stysystemet är hjärnan så är nätverket hjärtat. Nätverket är väldigt viktigt om du ska ha ett smart hem och ligger till grund för att allt ska fungera. Vi har kompetensen när det kommer till att konfigurera och installera nätverk, och det ger ditt smarta hem rätt förutsättningar.

RUTAVDRAG - 50% AVDRAG PÅ NÄTVERKSINSTALLATIONEN

Som privatkund till Teknikpartner har du rätt att nyttja avdrag för RUT vid installation av nätverk i din bostad. Du får 50% avdrag för kostnaden på installationen av nätverket direkt på fakturan.
Client 1

Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte idag.

Oavsett om du är företag, bostadsrättssförening eller privatperson kan vi på Teknikpartner hjälpa dig med elservice och tekniska lösningar. Boka ett kostnadsfritt möte med oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.

 

Helt kostnadsfritt
Inga förbindelser
Telefon, digitalt eller hembesök
Mötet tar ca 15-45 min

Följ oss

Jour Elektriker

Varberg 0340-500 300
Göteborg 031-793 5000