fbpx

SOLCELLER

Vi hjälper dig investera i framtiden.

This image for Image Layouts addon

Varför Teknikpartner?

Teknikpartner är din helhetsleverantör när du väljer att investera i förnybar energi. Från första besök till avslutad installation är vi dedikerade och håller en tydlig kommunikation genom hela projektet. Vi vill att du ska känna dig trygg när du väljer oss som din installatör. 

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss idag för att ta reda på hur du kan investera i din bostad och i framtiden.
boka tid

Monopaneler 400-410W

Produktinformation 

En kostnadseffektiv panel som gör det enkelt att byta till grön el. Panelen består av halvceller vilket innebär att solcellen är delad på två. Solpanelen består av 120 eller 144 stycken solceller jämfört med en vanlig solpanel som består av 60 eller 72 stycken. Med hjälp av halvceller kan man bibehålla spänningen i panelen men halvera strömmen. En annan fördel med halvceller är att de är mindre skuggkänsliga. 

  • 25 års effektgaranti
  • Ultra hög moduleffektivitet 
  • Mer energiavkastning
  • Lägre driftstemperatur
  • Hållbara 
  • Halvceller

Pris uppskattning 

Uppskattning baserad på en genomsnittlig villa med 30 solceller.

  • Besparing per år                                                  17 337 kr 
    (Besparing och försäljning)
  • Produktion per år                                               9 500 kWh

This image for Image Layouts addon

Din helhetspartner

Vi är en komplett partner av solcellsanläggningar. Vi ger dig en trygg och säker installation och är med hela vägen från första möte till färdigt projekt. Med egna projektledare, elektriker, tekniker och montörer tar vi ansvar för en helhet i vår affär och vi blir en smidig partner att samarbeta med oavsett vilket projekt som stundar.

Vi hjälper allt från villaägare till stora företag, bostadsrättsföreningar och lantbruk.

Nordea - Grönt bolån

Bor du i en bostad som uppfyller kraven för ett grön bolån har du rätt till en rabatterad bolåneränta. Det innebär att du får 0,10 procentenheter rabatt på aktuella bolåneräntor, på alla dina bolån med bostaden som säkerhet. 

Läs mer om hur du ansöker om ett grönt bolån på Nordeas hemsida.

Läs mer

20 % GRÖN TEKNIK AVDRAG - PÅ HELA INSTALLATIONEN

Som privatkund till Teknikpartner har du rätt att nyttja avdrag för grön teknik vid installation av laddstation och solceller.
Grön teknik fungerar på samma sätt som ROT och RUT men är en egen skattereduktion. Du får 20% avdrag för kostnaden på installationen av solceller
och 50% avdrag för kostnaden på arbete och material vid installation av system för lagring av egenproducerad elenergi, direkt på fakturan.

Image

Lagring av solenergi

Solcellerna producerar el som du använder direkt i ditt hem. Om solcellerna producerar mer än vad du använder i stunden uppstår ett överskott av el. Med ett solcells batteri kan du lagra den el som du inte använder vilket innebär att du kan använda mer av den el som dina solceller producerar. 

Mest energi används på morgonen och på kvällen. Solunas batterier för lagring minimerar avfall och föroreningar genom att utnyttja kraften från solen 24 timmar om dygnet. När ditt batteri är fullt skickas överskottsenergin till det lokala nätet vilket gör att du sparar pengar och på miljön.

Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte idag.

Oavsett om du är företag, bostadsrättssförening eller privatperson kan vi på Teknikpartner hjälpa dig med elservice och tekniska lösningar. Boka ett kostnadsfritt möte med oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.

 

Helt kostnadsfritt
Inga förbindelser
Telefon, digitalt eller hembesök
Mötet tar ca 15-45 min

Följ oss

Jour Elektriker

Varberg 0340-500 300
Göteborg 031-793 5000