fbpx

25 års effektgaranti

Från planering till installation

Rekordlönsamma

This image for Image Layouts addon

EN LÖNSAM INVESTERING

Att installera solceller är inte bara miljövänligt utan en lönsam investering då du blir mindre beroende av elprisets svängningar. Det minskar ditt behov av köpt el och du har möjlighet att leva på den el som du själv producerar. 

En annan självklar fördel är att solceller producerar förnybar energi och ger inte några utsläpp när de sitter på taket. Solceller är i princip underhållsfria och har en livslängd på 25-30 år.

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss idag för att ta reda på hur du kan investera i din bostad och i framtiden.
boka tid

Vi hjälper dig att investera i framtiden.

Monopaneler 400-410W

Produktinformation 

En kostnadseffektiv panel som gör det enkelt att byta till grön el. Panelen består av halvceller vilket innebär att solcellen är delad på två. Solpanelen består av 120 eller 144 stycken solceller jämfört med en vanlig solpanel som består av 60 eller 72 stycken. Med hjälp av halvceller kan man bibehålla spänningen i panelen men halvera strömmen. En annan fördel med halvceller är att de är mindre skuggkänsliga. 

  • 25 års effektgaranti
  • Ultra hög moduleffektivitet 
  • Mer energiavkastning
  • Lägre driftstemperatur
  • Hållbara 
  • Halvceller

Pris uppskattning 

Uppskattning baserad på en genomsnittlig villa med 30 solceller.

  • Besparing per år                                                  17 337 kr 
    (Besparing och försäljning)
  • Produktion per år                                               9 500 kWh

Rekordlönsamma

På grund av de höga elpriserna i dagsläget gör det att solceller är mer lönsamma än någonsin. Återbetalningstiden för en normal villaanläggning är normalt ca 8-10 år men den har minskat kraftigt.

Miljömässigt hållbart

Solenergi utsöndrar inte koldioxid eller andra växthusgaser som bidrar till den globala uppvärmningen, vilket är den mest självklara fördelen att välja solceller.

Förnybart

Solen kommer inte ta slut inom den närmsta framtiden. En annan fördel med solenergi är att det ständigt kommer ny energi från solen. 

Gratis energi

Den enda som behövs för att producera el är solens strålar, vilket är gratis. Även om solceller kostar vid installation tjänas de in under åren av användning. 
Image

Lagring av solenergi

Solcellerna producerar el som du använder direkt i ditt hem. Om solcellerna producerar mer än vad du använder i stunden uppstår ett överskott av el. Med ett solcells batteri kan du lagra den el som du inte använder vilket innebär att du kan använda mer av den el som dina solceller producerar. 

Mest energi används på morgonen och på kvällen. Solunas batterier för lagring minimerar avfall och föroreningar genom att utnyttja kraften från solen 24 timmar om dygnet. När ditt batteri är fullt skickas överskottsenergin till det lokala nätet vilket gör att du sparar pengar och på miljön.

GRÖN TEKNIK - AVDRAG PÅ INSTALLATIONEN

Som privatkund till Teknikpartner har du rätt att nyttja avdrag för grön teknik vid installation av laddstation och solceller.
Grön teknik fungerar på samma sätt som ROT och RUT men är en egen skattereduktion. Du får 15% avdrag för kostnaden på installationen av solceller
och 50% avdrag för kostnaden på arbete och material vid installation av system för lagring av egenproducerad elenergi, direkt på fakturan.

Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte idag.

Oavsett om du är företag, bostadsrättssförening eller privatperson kan vi på Teknikpartner hjälpa dig med elservice och tekniska lösningar. Boka ett kostnadsfritt möte med oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.

 

Helt kostnadsfritt
Inga förbindelser
Telefon, digitalt eller hembesök
Mötet tar ca 15-45 min

Följ oss

Jour Elektriker

Varberg 0340-500 300
Göteborg 031-793 5000