Skip to main content

5000kr i presentkort när du beställer solceller innan
30 September

Boka ett kostnadsfritt hembesök idag via vår kalender för att ta del av erbjudandet. 

*Erbjudandet gäller om du bokar en installation innan 30 September. Presentkortet innebär 5000kr hos Hembiobutiken. 

Din helhetspartner inom solceller

Vi är din pålitliga partner för tekniklösningar, och vi är stolta över att erbjuda expertis inom solcellsanläggningar. Med vår erfarenhet och kompetens på området kan vi leverera inte bara snabba och pålitliga solcellslösningar, utan också en känsla av trygghet i varje steg av samarbetet.

När du väljer Teknikpartner som din solcellsleverantör, väljer du en långsiktig samarbetspartner som värderar din framgång och hållbarhet. Vi är dedikerade till att hjälpa dig utnyttja solens potential på bästa sätt och skapa en grönare framtid.

Konkurrenskraftiga priser

Vi erbjuder solcellslösningar till riktigt bra priser. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda de bästa priserna genom att samarbeta nära med topp-tillverkare och använda smarta sätt att leverera produkterna. Vi vill göra det lätt för alla att använda solenergi och samtidigt vara en trygg leverantör. 

Ingen förskottsbetalning

Hos oss behöver du inte betala något i förskott när du köper solceller. Vi gör det enkelt för dig att komma igång med solenergi då du betalar efter leverans! Vårt tillvägagångssätt är öppet och pålitligt, så att du kan investera i hållbar energi utan bekymmer. Ta steget mot en grönare framtid med oss.

Egna montörer och elektriker

Med egna projektledare, elektriker, tekniker och montörer tar vi ansvar för en helhet i vår affär och vi blir en smidig partner att samarbeta med. Vårt professionella team säkerställer en sömlös och pålitlig installation av dina solceller och vi garanterar en anläggning av kvalité. 

Solcellsinstallation
Steg för steg

Vi tar hand om hela processen, från rådgivning och design till installation och support. Vårt mål är att skapa en smidig och effektiv övergång till solenergi för ditt hem eller företag.

Boka en kostnadsfri rådgivning via vår hemsida


Vi gör ett hembesök där vi undersöker taket eller marken där panelerna tänkt installeras och kommer med förslag för bästa resultat


Du får en fullständigt offert kort efter hembesöket


Vid godkänd offert bokar vi in en dag för installation av din solcellsanläggning


Vi följer upp så allt gått enligt plan och alla parter är nöjda

Presentkort hos Hembiobutiken

Hembiobutiken är Sveriges ledande aktör på hembio och har ett stort utbud av produkter när det gäller ljud och bild. Dem erbjuder allt ifrån en ny TV till köket, till en personligt anpassad helhetslösning helt efter dina behov och önskemål. 

Bläddra bland några av våra utförda projekt.

  • Villa i Varberg

    Ett charmigt hus som valt att investera i grön energi genom Teknikpartner. 27st helsvarta paneler är installerade på hustaket vilket smälter snyggt ihop med taket och ger ett enhetligt intryck. 

  • Bakstugan i Valinge

    Det lilla bageriet i Valinge ville minska sin energikostnad och miljöpåverkan. Som helhetsleverantör var Teknikpartner med genom hela installationen och satte upp 106st 445W paneler.

  • XL Byggcenter Varberg

    På XL Byggcenters tak pryder 336 helsvarta paneler som kommer generera upp till 139 000kWh per år. Detta är en stor och viktigt satsning för att minska företagets koldioxidavtryck och bidra till en hållbar framtid.

Boka ett kostnadsfritt hembesök idag via vår kalender för att ta del av erbjudandet.