Skip to main content

Laddbox

Smidig och säker laddning när vi installerat din laddbox.

Att ladda din elbil med en laddbox är inte bara en bekväm lösning, det är också säkrare än att använda ett vanligt eluttag. En laddbox är speciellt utformad för att möta de höga kraven på säkerhet och effektivitet som krävs för att ladda elbilar på ett säkert sätt.

För bostaden, företaget eller bostadsrättsföreningen

Oavsett om du behöver en laddbox för att ladda din elbil hemma eller för att erbjuda laddning för dina anställda eller bostadsrättsföreningens medlemmar, kan vi hjälpa dig.

För bostaden

Att installera en laddbox i hemmet har flera fördelar för bilägare som använder elbilar eller laddhybrider. Laddbox i hemmet är en bekväm lösning som innebär att bilen är fulladdad när du vill att den ska vara det. Laddning med laddboxe är också en mer energieffektiv och säker laddningsmetod jämfört med vanliga eluttag och minskar därmed kostnaderna.

För företaget eller bostadsrättföreningen

Att installera laddboxar på företaget eller i bostadsrättsföreningen har många fördelar, både ekonomiskt och miljömässigt. Genom att erbjuda laddning av elbilar kan man öka intäkterna och minska kostnaderna. Man kan exempelvis ta betalt för laddning eller erbjuda det som en förmån till anställda eller hyresgäster. Det ökar även värdet på fastigheten eller bostadsrätten, då det blir en attraktiv funktion för potentiella köpare eller hyresgäster.

Få 50% avdrag när du installerar din laddbox

Som privatperson har du rätt till en skattereduktion på 50% när du beställer laddbox med installation. 

Lastbalansering

En av fördelarna med lastbalansering är att det kan minska kostnaderna och öka effektiviteten i energisystemet. Genom att balansera efterfrågan och tillgång av elektricitet kan man undvika att elnätet blir överbelastat, vilket i sin tur kan minska kostnaderna. Dessutom kan lastbalansering minska behovet av fossila bränslen genom att öka användningen av förnybar energi och energieffektivisering.

1. Kostnadsfri rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss för ett första möte. Här går vi igenom ditt behov och svarar på dina frågor.

2. Offert

I nästa steg skickar vi dig en kostnadsfri offert på laddbox och installation med ett förslag på den bästa lösningen.

3. Installation

Efter godkänd offert bokar vi in en dag för installation där en av våra certifierade elektriker installerar laddboxen.

4. Ladda

Nu kan du äntligen ladda din elbil. Via en app kan du enkelt styra din laddning och se din förbrukning.