PRO AV & Smarta hem

Ett smart hem som passar dina behov

Ett smart hem är ett hem som är utrustat med intelligenta
enheter och teknik som är integrerad med varandra. Genom att koppla allt till ett och samma styrsystem ökar säkerheten, energieffektiviteten och bekvämligheten. Det finns många fördelar med att ha ett smart hem.

Boka rådgivning

Ett smart hem är ett säkert hem 

Säkerhet

Intelligenta enheter som dörrlås, rörelsedetektorer och övervakningskameror kan hålla obehöriga borta och varna dig om något oförutsett händer i ditt hem.

Energieffektivitet

Med smarta termostater och belysning kan du ställa in temperatur och lampor i ditt hem för att spara energi när ingen är hemma och göra det bekvämt tills du kommer hem.

Bekvämlighet

Ett smart hem är inte minst sagt ett bekvämt hem. Smarta högtalare kan spela din favoritmusik, läsa upp dina schemalagda möten eller ge dig väderrapporter när du behöver dem.

Nätverk

Nätverket är hjärtat i ditt smarta hem och fungerar som en grundläggande byggsten för att allt ska fungera så smidigt som möjligt. Ett smart hem innebär att alla dina elektroniska enheter och apparater är anslutna till varandra via nätverket. Det är därför det är så viktigt att ha ett välkonfigurerat och pålitligt nätverk som kan hantera all data och kommunikation mellan dina enheter.

Hos oss har vi den kompetens som krävs för att konfigurera och installera nätverk som ger ditt smarta hem de rätta förutsättningarna.

Inspireras av våra projekt

Control4 styrning och hemmabiosystem 

I denna bostad har vi sytt ihop alla de digitala produkterna. Kunden ville få ett helhetsgrepp av tekniken och vi har därför programmerat Control4 för styrning av ett smart hem och även konfigurerat nätverket. Vi har också installerat hemmabiosystem och TV från Sony. 

Se video

Konferenslokaler på Varbergs Stadshotell

På Varbergs Stadshotell finns det fina möjligheter till konferens och bröllop. Här har vi varit med och utvecklat deras lokaler inom AV teknik och olika styrsystem så som Crestron och Control4. Vi har även installerat skärmar, projektorer och dukar m.m.

Se video

1

Kostnadsfri rådgivning 

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss för ett första möte. Här går vi igenom ditt behov och svarar på dina frågor.

2

Offert

I nästa steg skickar vi dig en kostnadsfri offert på installationen samt även på
allt material.

3

Genomgång

Vi går igenom offerten tillsammans för att du ska få förståelse i vad vi ska installera och hur det  är anpassat efter dig

4

Installation

Efter godkänd offert bokar vi in en eller flera dagar när våra tekniker ska installera ditt smarta hem

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss

Vi på Teknikpartner erbjuder kostnadsfria rådgivningssamtal för att hjälpa dig att komma igång med ditt projekt och hitta rätt lösning för din verksamhet. Vi erbjuder både hembesök och digitala samtal. Kom igång med ditt nästa projekt idag!

[
]