Skip to main content

Solceller

En trygg helhetsleverantör av solceller

Teknikpartner är en helhetsleverantör av solceller som erbjuder en komplett lösning för planering, installation och underhåll av solcellsanläggningar. Genom att välja Teknikpartner som din solcellsleverantör kan du vara säker på att du får högkvalitativa produkter och tjänster.

Inspireras av våra kunder

Villa i Varberg

Ett charmigt hus som valt att investera i grön energi genom Teknikpartner. 41st helsvarta paneler är installerade på både hustak och garage för att maximera energin från solen.

Bakstugan i Valinge

Det lilla bageriet i Valinge ville minska sin energikostnad och miljöpåverkan. Som helhetsleverantör var Teknikpartner med genom hela installationen och satte upp 106st 445W paneler.

XL Byggcenter Varberg

På XL Byggcenters tak pryder 336 helsvarta paneler som kommer generera upp till 139 000kWh per år. Detta är en stor och viktigt satsning för att minska företagets koldioxidavtryck och bidra till en hållbar framtid.

Vi erbjuder omgående leverans

Vi är stolta över att vara ett av de få företagen som kan erbjuda solceller för omgående leverans till våra kunder. Vi förstår att många av våra kunder vill komma igång med sin solcellsproduktion så snabbt som möjligt och genom att ha ett stort lager av solceller kan vi erbjuda just detta. Genom att installera solceller på ditt tak eller i din trädgård så kan du producera din egen förnybara energi och bli oberoende av elprisets svängningar.

Få 20% avdrag när du installerar solceller

Som privatperson har du rätt till en skattereduktion på 20% på hela solcellsinstallationen. 

Solceller höjer värdet på din bostad

Ett hus med solceller är mer eftertraktat på fastighetsmarknaden än ett hus utan. Potentiella köpare ser solceller som en investering i framtiden, som både ger ekonomiska och miljömässiga fördelar. Genom att installera solceller på ditt hus minskar du din elräkning och sparar pengar på sikt. Detta är en fördel som potentiella köpare är villiga att betala extra för.

Solceller har en lång livslängd och kräver lite underhåll. Genom att installera solceller på ditt hus minskar du kostnaderna för underhåll av ditt tak och elsystem, vilket kan höja värdet på huset.

1. Kostnadsfri rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss för ett första möte. Här går vi igenom ditt behov och svarar på dina frågor.

2. Offert

I nästa steg skickar vi dig en kostnadsfri offert på laddbox och installation med ett förslag på den bästa lösningen.

3. Installation

Efter godkänd offert bokar vi in en dag för installation där en av våra certifierade elektriker installerar laddboxen.

4. Ladda

Nu kan du äntligen ladda din elbil. Via en app kan du enkelt styra din laddning och se din förbrukning.

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss.

Vi på Teknikpartner erbjuder kostnadsfria rådgivningssamtal för att hjälpa dig att komma igång med ditt projekt och hitta rätt lösning för din verksamhet. Vi erbjuder både hembesök och digitala samtal. Kom igång med ditt nästa projekt idag

[