Skip to main content

Solceller och batterilagring

En trygg helhetsleverantör av solceller och batterilagring

Teknikpartner är en helhetsleverantör av solceller och batterilagring och erbjuder en komplett lösning för planering, installation och underhåll av anläggningar. Genom att välja Teknikpartner som din leverantör kan du vara säker på att du får högkvalitativa produkter och tjänster.

Vi är stolta över att ha erfarna och certifierade solcellsmontörer hos Svensk Solenergi. Med vårt dedikerade team av solcellsmontörer och elektriker kan du vara trygg i vetskapen att din solanläggning installeras och underhålls på ett professionellt sätt, i linje med branschens bästa praxis och svenska standarder.

Vi är helhetsleverantör av solceller och batterilagring

  • Projektering
  • Planering
  • Beställning av material
  • Installation
  • Driftsättning
  • För- och färdiganmälan
Johan Rosander
Projektledare solenergi och batterilagring

johan.rosander@teknikpartner.se
0731412022

Certifierade hos Svensk Solenergi

Som medlemmar i Svensk Solenergi har vi certifierade montörer som utför alla installationer. Detta innebär att du som kund kan känna dig helt trygg med att våra experter är kompetenta och välutbildade inom sitt område.

Batterilagring för privatpersoner

Med ett batteri från Ferroamp har du ett framtidssäkrat system som jobbar åt din fastighet samtidigt som du har möjlighet att ta del av stödtjänster

Solceller

Börja producera din egen el och bli oberoende av elnätet. 

Batterilagring för företag och BRF

Med ett batteri från Pixii kan du effektivisera energiförbrukningen till din fastighet. Läs mer om fördelarna med batterilagring för företag. 

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss.

Vi på Teknikpartner erbjuder kostnadsfria rådgivningssamtal för att hjälpa dig att komma igång med ditt projekt och hitta rätt lösning för din verksamhet. Vi erbjuder både hembesök och digitala samtal. Kom igång med ditt nästa projekt idag